Vakpersoneel

Vakpersoneel


Vanwege hun veelal technische kennis en ervaring zijn vakkrachten onmisbaar in uw productieproces. Toch valt het lang niet mee om altijd alle expertise in huis te hebben. Wat doet u wanneer het in uw bedrijf tijdelijk storm loopt en de orderportefeuille barstensvol zit? U kunt dan met een gerust hart vertrouwen op eb Personeelsdiensten. Wij springen bij met gemotiveerd vakpersoneel op de momenten waarop uw bedrijf hieraan behoefte heeft. Geen zoekopdracht gaan we uit de weg, wij vinden de vakman waar u om zit te springen.
Geen zoekopdracht gaan we uit de weg, wij vinden de vakman waar u om zit te springen.

Branches

eb Personeelsdiensten detacheert ervaren vakpersoneel in de volgende branches:

// voedingsmiddelenindustrie
// groenonderhoud
// kwekerijen
// land- en tuinbouw
// fruitteelt
// metaalsector
// schoonmaakbranche
// transport en logistiek
// Hoge arbeidsproductiviteit

eb Personeelsdiensten is al sinds de start in 2009 gespecialiseerd in het uitzenden van Poolse werknemers. Onderzoeken bevestigen wat wij al langer wisten: Polen zijn harde werkers en presteren op de werkvloer veel beter dan gemiddeld. Hun arbeidsproductiviteit ligt tot dertig procent hoger dan die van Nederlandse werknemers.

CAO-loon

Dat harde werk mag best beloond worden. Daarom krijgt ‘ons’ Poolse vakpersoneel gewoon het cao-loon uitbetaald. Een beloning waar ze recht op hebben en waar ze content mee zijn. Tegelijkertijd heeft u als opdrachtgever ook alle reden tot tevredenheid: tegenover de relatief lage loonkosten staat een hoge arbeidsproductiviteit.

Compleet ontzorgd

Zodra u met eb Personeelsdiensten in zee gaat, profiteert u van meer voordelen. Alle administratieve werkzaamheden komen namelijk op ons bordje. Daarnaast kunt u ervan op aan dat het de Polen aan niets ontbreekt. Wij zorgen voor deugdelijke huisvesting, een vervoermiddel en een Nederlandse taalcursus. Op ons kantoor in Tiel staan ervaren, tweetalige coördinatoren klaar die 24/7 ondersteuning bieden. En die de contacten tussen de opdrachtgever en de uitzendkrachten in goede banen leiden.

Share by: