Over ons

eb Personeelsdiensten bestaat sinds 2009. De naam van ons arbeidsbemiddelingsbureau staat voor de initialen van de oprichter: Eelco Bekker. Maar de naam draagt vooral de missie van het uitzendbureau uit: eerlijk & beter. 

eb Personeelsdiensten bemiddelt tussen Poolse werknemers en Nederlandse bedrijven.

eb Personeelsdiensten staat voor eerlijk & beter


Ons uitzendbureau plaatst productiepersoneel, orderpickers en vakkrachten in de volgende sectoren:
 
// voedingsmiddelenindustrie
// groenonderhoud
// kwekerijen
// land- en tuinbouw
// fruitteelt
// metaalsector
// schoonmaakbranche
// transport en logistiek
De missie van eb Personeelsdiensten komt tot uiting in loyaliteit aan 5 kernwaarden:

// eerlijkheid
// juiste match
// hoge arbeidsproductiviteit
// trendsetter in de branche
// menselijke maat

Toegevoegde waarde

Sinds de oprichting levert eb Personeelsdiensten vakbekwaam personeel aan bedrijven in de industrie en productie, maar sinds 2013 rekent eb Personeelsdiensten ook bedrijven in de sectoren techniek en zorg tot zijn klantenkring. Ondanks de financiële crisis en grillige economische omstandigheden is eb Personeelsdiensten de afgelopen jaren gestaag gegroeid. Wij denken dat onze tegendraadse werkwijze – onze eerlijkheid, onze hang naar de menselijke factor – de sleutel van ons succes is. Deze unieke werkwijze is, durven we wel te beweren, onze toegevoegde waarde.

NEN-certificaat

Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door het NEN 4400-1 certificaat dat ons is verstrekt door Stichting Normering Arbeid. Het certificaat verschaft opdrachtgevers maar ook werknemers de zekerheid dat eb Personeelsdiensten werkt volgens strenge eisen. Bijvoorbeeld op het gebied van het inlenen van arbeid en het uitbesteden en (onder)aannemen van werk. Het certificaat schrijft ook strenge regels voor bij het voeren van de personeels- en loonadministratie.

Branchevereniging

Daarnaast is eb Personeelsdiensten lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Het lidmaatschap van deze branchevereniging geeft opdrachtgevers de garantie dat we een betrouwbare partner zijn die in alle facetten van zijn dienstverlening voldoet aan strenge kwaliteitseisen. U kunt hierbij denken aan een eerlijke, degelijke cao voor werknemers. Maar ook doet u gegarandeerd zaken met een robuuste organisatie met een solide administratie.

Leerbedrijf

eb Personeelsdiensten is als leerbedrijf erkend door Aequor, KH en SVO.
Share by: