Orderpickers

Orderpickers


Een orderpicker is een onmisbare schakel in het distributieproces. Hij zorgt ervoor dat uw klant op tijd de juiste producten in huis krijgt. Omdat de drukte in uw magazijn fluctueert, wilt u orderpickers flexibel kunnen inzetten. 
Daarom stemt eb Personeelsdiensten de inzet van orderpickers exact af op uw behoefte. Maatwerk dus.
Het resultaat? Een tevreden en op en top gemotiveerde werknemer

Branches

eb Personeelsdiensten detacheert ervaren productiepersoneel in de volgende branches:
 
// voedingsmiddelenindustrie
// groenonderhoud
// kwekerijen
// land- en tuinbouw
// fruitteelt
// metaalsector
// schoonmaakbranche
// transport en logistiek

Hoge arbeidsproductiviteit

eb Personeelsdiensten detacheert Poolse werknemers bij Nederlandse bedrijven. De keuze voor tijdelijk Pools personeel betaalt zich uit: Poolse werknemers zijn namelijk uit het juiste hout gesneden. Onderzoek wijst uit dat Polen garant staan voor een hogere arbeidsproductiviteit dan Nederlandse werknemers. Het verschil kan oplopen tot dertig procent!

CAO-loon

Tegenover het harde werk staat een eerlijke beloning: Poolse uitzendkrachten verdienen bij eb Personeelsdiensten het cao-loon. Het mes snijdt aan twee kanten. Enerzijds bieden we onze opdrachtgever kwalitatief goede orderpickers die loontechnisch gezien voordelig zijn. Tegelijkertijd krijgen onze Poolse werknemers het redelijke loon waar ze recht op hebben.

Compleet ontzorgd

Uw bedrijf wordt bij de inzet van uitzendkrachten compleet ontzorgd. Zo heeft u geen omkijken naar de administratie die hierbij komt kijken. Daarnaast worden orderpickers door eb Personeelsdiensten zorgvuldig gescreend. Terwijl ze bij u aan het werk zijn, krijgen ze de beschikking over fatsoenlijke huisvesting en een vervoermiddel. Daarnaast leren ze op onze kosten de Nederlandse taal. Ervaren, tweetalige coördinatoren begeleiden de Polen bij hun eerste stappen in Nederland. Daarbij bieden ze ondersteuning bij bijvoorbeeld taalproblemen, het invullen van formulieren en het volgen van een inburgeringscursus. Het resultaat? Een tevreden en op en top gemotiveerde werknemer!

Meer informatie

Wilt u weten wat eb Personeelsdiensten voor uw bedrijf kan betekenen? Bellen is de snelste weg naar extra handjes op de werkvloer: (0344) 605 076. U kunt ook mailen voor een afspraak met een consulent: info@eb-personeelsdiensten.nl.
Share by: