Diensten


De planning van productiepersoneel is niet altijd met een schaartje te knippen. Rustige tijden worden afgewisseld met periodes waarin het storm loopt. Ook in drukke tijden wilt u klanten tevreden houden en tijdig uw orders de deur uit hebben.

Lees meer...

Een orderpicker is een onmisbare schakel in het magazijn. Hij of zij zorgt er namelijk voor dat uw klant op tijd de juiste producten in huis krijgt. Afhankelijk van de drukte in uw bedrijf wilt u magazijnpersoneel flexibel kunnen inzetten. eb Personeelsdiensten stemt de inzet van orderpickers exact af op uw behoefte. Maatwerk dus.

Lees meer...

Vakkrachten zijn vanwege hun specifieke (veelal technische) kennis en ervaring onmisbaar in uw productieproces. Toch valt het niet mee om altijd voldoende expertise in huis te hebben. Wat beslist u bijvoorbeeld wanneer het in uw bedrijf tijdelijk storm loopt en de orderportefeuille barstensvol zit? eb Personeelsdiensten springt bij met gemotiveerd vakpersoneel.
Lees meer...

Over eb-Personeelsdiensten


eb Personeelsdiensten staat voor eerlijk & beter
eb Personeelsdiensten bestaat sinds 2009. De naam van ons arbeidsbemiddelingsbureau staat voor de initialen van de oprichter: Eelco Bekker. Maar de naam draagt vooral de missie van het uitzendbureau uit: eerlijk & beter
Lees verder
Share by: